Vraag en Antwoord

Kan ik pinnen?

U kunt bij mij gewoon pinnen.

Kan ik vrij parkeren?

U kunt voor de deur gratis parkeren.

Moet ik een eigen handdoek meenemen?

U hoeft zelf geen handdoek mee te nemen.

Waarom geen masker in de gezichtsbehandelingen?

Feitelijk zit er niet veel verschil tussen een masker en een crème. Beide bevatten vaak dezelfde werkstoffen. Een masker is echter qua emulsie vaak vetter en sluit de huid meer af. Hierdoor wordt ze minder belast van buitenaf en kan ze beter van binnenuit herstellen en verliest ze minder vocht. Ik ben daarom zeker niet tegen het gebruik van een masker maar geloof niet dat het gebruik van 10 minuten erg veel resultaat zal geven.

Wat doet een bindweefselmassage?

Tijdens een bindweefselmassage wordt er spanning op de vezels in de huid uitgeoefend. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe vezels gestimuleerd. Ook worden de huidlagen losgemaakt en wordt versuikering van de vezels opgelost.

Wat doet een doorbloedingsmasker?

Het doorbloedingsmasker wordt ook wel het vitaliteitsmasker of de vitaliteitscheck genoemd. Het is een frisse gel met een brandnetelextract, waar een gezonde huid op hoort te reageren door weefselhormonen vrij te laten. Deze hormonen activeren de doorbloeding, waardoor de celstofwisseling verbeterd. Wanneer we de huid vervolgens gaan voeden worden de werkstoffen beter door de cellen opgenomen.

Wat houdt een ultrageluid massage in?

Door de huid te masseren met hoogfrequente geluidsgolven ontstaat er ruimte tussen de cellen, waardoor werkstoffen dieper kunnen intrekken en dus beter hun werk kunnen doen. Daarnaast zorgen de trillingen voor de aanmaak van nieuwe vezels en voor een verbetering van de biochemie in de huid. Een ultrageluidsmassage voelt ontspannen aan en u kunt een warm gevoel op de huid ervaren.

Wat is een peelingmasker?

In mijn behandelingen maak ik graag gebruik van fruitzuurpeelingen. Deze worden als een masker aangebracht en weken als het ware de bovenste laag met dode huidcellen los. Afhankelijk van uw huidconditie en gevoeligheid kies ik voor een 10, 20 of 30 procent fruitzuren. Mocht u een erg gevoelige huid hebben, dan gebruik ik een enzymen enzym peeling.

Wat voor massage boek ik?

U hoeft bij mij geen specifieke massagevorm te boeken, maar enkel een tijdsduur. Voor de massage overleg ik met u wat voor massage het best bij u past.

Alle rechten voorbehouden © , Zen's Touch
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden