Zwangerschapsmassage

Ontspanningsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap kan een vrouw veel last krijgen van lichamelijk ongemak. Last van de onderrug en het vasthouden van vocht zijn hier voorbeelden van. Juist tijdens de zwangerschap is het daarom heerlijk om af en toe te ontspannen door middel van een zwangerschapsmassage. Dit kan helpen om het lichamelijk ongemak te verminderen en is een genot voor zowel moeder als baby.

In de eerste 3 maanden van de zwangerschap wordt afgeraden om massages te ondergaan. Dit omdat het vruchtje nog sterk in ontwikkeling en daardoor kwetsbaar is.

Na deze 3 maanden kunt u zolang u op uw buik kunt liggen ontspannen massages ondergaan. Ik raad echter af om hotstone, sport, fybromyalgie of andere intensieve massages te ondergaan. Zeker zwangerschapsmassages in de vorm van ontspanningsmassages zijn in deze periode een ideale manier om tot rust te komen en te zorgen voor uw lichaam.

Zodra u verder komt in uw zwangerschap en het lastig wordt om op uw buik te liggen kunt u de zwangerschapsmassage boeken. Deze massage wordt gegeven terwijl u op uw zij ligt. Tijdens de zwangerschapsmassage worden uw rug, schouders, armen, handen, benen en voeten gemasseerd (uw buik wordt niet gemasseerd). Zwangerschapsmassage is een rustige en zachte massage die zich richt op het afvoeren van vocht. Lichamelijk ongemak wordt verlicht en vaak merkt de moeder dat haar kind ook rustiger wordt of zelfs blij reageert op de massage.

Tarieven

Behandeltijd 60 min. € 50,-

Alle rechten voorbehouden © , Zen's Touch
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden