klik op de massage naar keus voor de tarieven en om te reserveren

Bij Zen’s Touch hoeft u niet een specifieke massage vorm te boeken. Voorafgaand aan uw behandeling zal ik u vragen wat uw wensen zijn, wat u verwacht en of u spierklachten heeft waar u aan wilt werken. Aan de hand van dit gesprek zal ik de technieken uit verschillende massage vormen samenvoegen tot de massage die het best bij u past. U boekt dus gewoon een tijdsduur.

Let op!

Dit geld niet voor de hotstone massages, dit omdat de stenen van tevoren op temperatuur gebracht moet worden. De prijs van de hotstone massages is iets hoger omdat ik na de behandeling tijd nodig heb om de stenen schoon te maken.

Ik beschik over de volgende massage technieken:

  • Ontspanningsmassage (klassiek/zweeds)
  • Masssage bij fibromylagie
  • Zwangerschapsmassage
  • Bindweefselmassage
  • Sportmassage (deep tissue)
  • Aromatherapie massage
  • Hot stone massage

“Wij mensen prikkelen graag onze zintuigen. We prikkelen ons gehoor met mooie muziek, onze smaak met lekker eten, onze ogen met kunst en de mooiste uitzichten en onze neus met de lekkerste geuren.

Om het gevoelszintuig te prikkelen kan je een warm bad nemen, maar wil je het echt goed doen, dan boek je een massage of een gezichtsbehandeling.”


Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage (ook bij fibromyalgie)

Een ontspanningsmassage is de beste keuze om meer rust terug te winnen in uw lichaam. De massage brengt u in een tussenfase tussen slaap en wakker zijn. Hierdoor ontspannen de spieren en komt u los van de dagelijkse stress.
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Hot Stone massages worgen gegeven met warme basalt stenen. Deze stenen bevatten veel mineralen waardoor ze warmte goed kunnen vasthouden en het lichaam in kunnen geleiden. Lichaam en geest ontspannen door de warmte van de stenen en de masserende bewegingen. Afvalstoffen lossen op en de spieren worden van zuurstof voorzien. Na de Hot Stone massage voelt het lichaam ontspannen en vitaal aan.

Tarieven

  • Behandeltijd 30 min. €35,-
  • Behandeltijd 45 min. €40,-
  • Behandeltijd 60 min. €50,-
Aromatherapie Massage

Aromatherapie Massage

De massagetechniek van een aromatherapiemassage is gelijk als de ontspanningsmassage. Als toevoeging worden er naar uw wens etherische oliën toegevoegd. Deze oliën helpen bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren werken in op het onderbewuste en brengen een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht.
Sportmassage

Sport Massage/Deep Tissue Massage

Tijdens een sport massage wordt er dieper in de spier gemasseerd en worden de knoopjes/blokkades goed meegenomen. Hierdoor kan opgebouwde spanning en pijnklachten door overbelasting verminderen.
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap wordt het afgeraden om massages te ondergaan. In principe kunt u daarna gewoon de massage boeken die u prettig vindt. Wanneer u niet meer goed op uw buik kunt liggen, kunt u een zwangerschapsmassage boeken. Deze wordt gegeven terwijl u op uw zij ligt.

Fibromyalgie massage

Fibromyalgie betekent letterlijk “pijn in bindweefsel en spieren”. In de medische wereld wordt fibromyalgie geplaatst in de categorie reuma. Fibromyalgie wordt daarom ook wel “wekedelen reuma” genoemd. Mensen met deze aandoening hebben last van chronische pijnklachten in hun spieren en pezen welke vaak gepaard gaan met slaapproblemen en depressie.Verlengde Schrans 82
8932 NR Leeuwarden
06-41 13 46 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle rechten voorbehouden © , Zen's Touch
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden