Beauty behandelingen

Beauty

Naast het verzorgen en verbeteren van uw huid kunt u bij Zen’s Touch Beauty & Massage ook terecht voor beauty behandelingen die uw uitstraling direct verbeteren.

 • Corrigeren van de wenkbrauwen
  € 15,00
 • Verven wenkbrauwen of wimpers
  € 10,00
 • Verven wenkbrauwen en wimpers
  € 15,00
 • Harsen bovenlip of kin (Lycon wax)
  € 10,00
 • Harsen bovenlip en kin (Lycon wax)
  € 15,00
Lycon staat voor pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Iedereen wil immers een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen.

Wimper permanent (permanente wimperkrul) nu voor € 35,00

Wimperpermanent is een behandeling die rechte wimpers omvormt in een mooie krul. Hierdoor lijken de wimperharen langer en de ogen meer open. Deze behandeling is toe te passen op alle soorten wimpers maar laat het sterkste resultaat zien op rechte wimpers. Door de wimperpermanent is het gebruik van een wimperkruller (welke vaak meer een hoek dan een krul maakt) overbodig. Het resultaat moet uitgroeien en blijft daardoor gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar. Om het resultaat nog mooier te maken raad ik u aan uw wimpers ook te laten verven.

Oog expressie behandeling (lash volume lift)
Nu voor € 50,00

Tijdens de oogexpressie behandeling worden uw wimpers in een mooie krul gepermanent waardoor de wimperharen langer lijken en uw ogen meer open en uitgerust lijken. Ook worden de wimpers geverfd waardoor de ogen nog mooier uitkomen. Ook de wenkbrauwen worden geverfd en in een mooi model geëpileerd.


Verlengde Schrans 82
8932 NR Leeuwarden
06-41 13 46 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten voorbehouden © 2019, Zen's Touch
Website beheer en onderhoud LinQxx - Lokaal gevonden worden