Klik op een gezichtsbehandeling naar keuze voor de tarieven en om te reserveren

Gezichtsbehandelingen

De laatste jaren ben ik opzoek geweest naar behandelmethodes die echt resultaat bieden aan de huid. Naast resultaat ben ik ontspanning natuurlijk niet uit het oog verloren en kunt u bij mij terecht voor sterke verzorging, gecombineerd met sterke ontspanning. Ik doe het gewoon net iets anders door bijvoorbeeld het masker weg te laten. Wilt u weten waarom? U leest hier meer over onder “vraag en antwoord”.

De producten die ik gebruik worden uiteraard op uw huid afgestemd, daardoor kan elke behandeling uitgevoerd worden op elk huidtype. Alleen een huid met actieve acne (met rode ontstekingen) is minder geschikt voor elke behandeling, dit omdat de acne huid vaak niet zo blij word van massages.

Te boeken bij een behandeling

 • Wenkbrauwen modelleren
  €15,-
 • Wenkbrauwen of wimpers verven
  €10,-
 • Wenkbrauwen of wimpers veren
  €15,-
 • Harsen bovenlip of kin
  €10,-
 • Harsen bovenlip en kin
  €15,-

Microneedling

Tijdens een microneedling-behandeling wordt de huid geperforeerd met een naaldenpatroon. De naalden kunnen op verschillende lengtes worden ingesteld om het gewenste resultaat te bereiken.

Microneedling

Microdermabrasie

Naast het verzorgen en verbeteren van uw huid kunt u bij Zen’s Touch Beauty & Massage ook terecht voor beauty behandelingen die uw uitstraling direct verbeteren zoals het corrigeren van uw wenkbrauwen of het permanente van uw wimperharen.
Microdermabrasie

Relax and care treatments

Naast het verzorgen en verbeteren van uw huid kunt u bij Zen’s Touch Beauty & Massage ook terecht voor Relax and care treatments
MicrodermabrasieVerlengde Schrans 82
8932 NR Leeuwarden
06-41 13 46 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle rechten voorbehouden © , Zen's Touch
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden