Blogs

Art of AgingArt of Aging

Art of Aging

Eigenlijk wil iedereen graag mooi oud worden en sommigen willen niks liever dan jong blijven. Afgelopen week vertelde een vriendin mij dat ze al een jaar probeert om niet te fronsen. Ze wil graag dat later – wanneer ze ouder is – mensen zullen zeggen dat ze er nog zo jong uitziet. Ouder worden is een onderwerp waar iedereen op zijn eigen manier mee omgaat. Door de veroudering van de huid kunnen we vaak makkelijk iemands leeftijd schatten. Juist daarom willen veel mensen hun huid zo jong en vitaal mogelijk houden. Om te begrijpen hoe je je huid jong houdt, is het handig om te weten hoe het verouderingsproces werkt.
Fifty shades of greyFifty shades of grey

Fifty shades of grey

Als schoonheidsspecialist merk ik dat de consument steeds bewuster wordt/wil worden. Veel cosmeticamerken spelen hierop in door de consument te “onderwijzen” in cosmeticaleer. Vaak wordt dit gedaan door een genuanceerd onderwerp zoals door het zwart-wit maken van cosmetica. Uiteraard is het merk dat de informatie verstrekt wit en de concurrent zwart. Het is een slim marketingplan dat bij veel mensen werkt. Gek vind ik dat niet, want de informatie die gegeven wordt klopt feitelijk gezien vaak wel. Echter zijn er regelmatig ook grijstinten tussen het zwart en wit die niet benoemd worden. Deze grijstinten leg ik graag aan je uit.
OntspanningsmassageOntspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Druk, drukker, drukst
Wie kent niet het liedje van Herman van Veen: “ Opzij opzij opzij, we hebben ongelofelijke haast. We moeten rennen vliegen vallen opstaan en weer dóórgaan…“ Dit beeld komt voor veel mensen heel dicht bij de werkelijkheid van alle dag. Een drukke baan, kinderen, studeren, sporten en dan ook nog proberen je sociale leven op peil te houden om je vrienden niet het gevoel te geven dat je ze verwaarloost. En in het weekend, waarin je eigenlijk tijd zou moeten nemen om te relaxen, zijn er de boodschappen, het huis, de administratie, de tuin en.. en..
SportmassageSportmassage

Sportmassage is er niet alleen voor sporters!


Voldoende sporten hoort bij een gezonde levensstijl, maar sporten brengt wel een verhoogd risico op blessures met zich mee. Daarom hoort bij gezond sporten onder andere een goede warming-up en een goede cooling-down. Maar hoe zit het eigenlijk met sportmassage?
Alle rechten voorbehouden © , Zen's Touch
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden