klik op de massage naar keus voor de tarieven en om te reserveren

Bij Zen’s Touch hoeft u niet een specifieke massage te boeken. Aan het begin van de behandeling zal ik u vragen wat voor u het doel van de massage is en wat uw verwachtingen zijn. U kunt bijvoorbeeld een massage boeken om stress te verminderen door lekker weg te dromen, of werken aan pijnlijke en gespannen spieren. Aan de hand van uw doel kies ik de methodes uit verschillende massage vormen om u zo goed mogelijk te behandelen.

Let op!

Dit geldt niet voor de Hot Stone massages, dit omdat de stenen van tevoren op temperatuur gebracht moeten worden. De prijs van de Hot Stone massages is iets hoger omdat ik na de behandeling tijd nodig heb om de stenen schoon te maken.

Ik beschik over de volgende massage technieken:

  • Ontspanningsmassage (klassiek/zweeds)
  • Masssage bij fibromylagie
  • Zwangerschapsmassage
  • Bindweefselmassage
  • Sportmassage (deep tissue)
  • Hot stone massage

“Wij mensen prikkelen graag onze zintuigen. We prikkelen ons gehoor met mooie muziek, onze smaak met lekker eten, onze ogen met kunst en de mooiste uitzichten en onze neus met de lekkerste geuren.

Om het gevoelszintuig te prikkelen kunt u een warm bad nemen, maar wilt u het echt goed doen, boek dan een massage of een gezichtsbehandeling”Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage (ook bij fibromyalgie)

Een ontspanningsmassage is de beste keuze om meer rust terug te winnen in uw lichaam. De massage brengt u in een tussenfase tussen slaap en wakker zijn. Hierdoor ontspannen de spieren en komt u los van de dagelijkse stress.
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Hot Stone massages worgen gegeven met warme basalt stenen. Deze stenen bevatten veel mineralen waardoor ze warmte goed kunnen vasthouden en het lichaam in kunnen geleiden. Lichaam en geest ontspannen door de warmte van de stenen en de masserende bewegingen. Afvalstoffen lossen op en de spieren worden van zuurstof voorzien. Na de Hot Stone massage voelt het lichaam ontspannen en vitaal aan.
Sportmassage

Sport Massage/Deep Tissue Massage

Tijdens een sport massage wordt er dieper in de spier gemasseerd en worden de knoopjes/blokkades goed meegenomen. Hierdoor kunnen opgebouwde spanning en pijnklachten door overbelasting verminderen.
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap wordt het afgeraden om massages te ondergaan. In principe kunt u daarna gewoon de massage boeken die u prettig vindt. Wanneer u niet meer goed op uw buik kunt liggen, kunt u een zwangerschapsmassage boeken. Deze wordt gegeven terwijl u op uw zij ligt.
Zwangerschapsmassage

Fibromyalgie massage

Fibromyalgie betekent letterlijk “pijn in bindweefsel en spieren”. In de medische wereld wordt fibromyalgie geplaatst in de categorie reuma. Fibromyalgie wordt daarom ook wel “wekedelen reuma” genoemd. Mensen met deze aandoening hebben last van chronische pijnklachten in hun spieren en pezen welke vaak gepaard gaan met slaapproblemen en depressie.
Alle rechten voorbehouden © , Zen's Touch
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden