klik op de gezichtsbehandeling naar keus voor de tarieven en om te reserveren

Bij Zen’s Touch kunt u gezichtsbehandelingen boeken met twee verschillende insteken. U kunt genieten van een ontspannen behandeling terwijl uw huid optimaal verzorgd wordt, of kiezen voor een behandeling om uw huid zichtbaar te verbeteren. Om mooie resultaten te behalen, werk ik met de producten van Ernani cosmetics en Revitaltrax. Deze producten hebben hoge werkstof percentages en zijn erop gericht de huid gezond te maken. Elke huid heeft hier baat bij. Een vochtarme huid zal beter gehydrateerd zijn, een oude huid zal jonger ogen en een acne huid zal minder ontstekingen hebben. Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen, maar weet u niet goed welke behandeling bij u past? Boek dan een relax of care treatment en ontvang advies over hoe uw doel bereikt kan worden.

Ik beschik over de gezichtsbehandelingen:

  • Huidverbetering

  • Relax and Care Treatments

“Wij mensen prikkelen graag onze zintuigen. We prikkelen ons gehoor met mooie muziek, onze smaak met lekker eten, onze ogen met kunst en de mooiste uitzichten en onze neus met de lekkerste geuren.

Om het gevoelszintuig te prikkelen kunt u een warm bad nemen, maar wilt u het echt goed doen, boek dan een massage of een gezichtsbehandeling”Ontspanningsmassage

Huidverbetering

De New Skin Facial is de behandeling voor als u resultaat wilt zien. Tijdens deze behandeling stimuleren we de huid om zichzelf te vernieuwen. Dit doen we door haar een beetje te pesten. Door huid weg te nemen met een sterke peeling en duizenden micro gaatjes te prikken in de huid, laten we de huid denken dat ze flik beschadigd is zonder haar daadwerkelijk veel schade aan te doen. Om zichzelf te herstellen komen er veel groeihormonen vrij waardoor de aanmaak van nieuwe cellen en vezels gestimuleerd word. 

Hot Stone Massage

Relax and Care Treatments

Een gezichtsbehandeling kan om veel redenen geboekt worden één veelvoorkomende reden is simpelweg omdat het fijn is. Daar speelt deze behandeling op in, gewoon lekker wegdromen. Tijdens de peeling krijgt u een handmassage en vervolgens een uitgebreide massage van uw gezicht, decolleté, hals, schouders en hoofdhuid.

Alle rechten voorbehouden © , Zen's Touch
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden